Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

ΚΡΙΣΗ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΡΙΣΗ

Από παλιά τα σομόν ένθετα των εφημερίδων - ξέρετε αυτά με τους βαρύγδουπους τίτλους ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ -τα έστελνα αμά τη εμφανίσει στην ανακύκλωση. Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, η κρίση δεν με άγγιξε και τόσο πολύ καθώς ο μισθός ποτέ δεν μου έφτανε, καταθέσεις και μετοχές δεν είναι του στυλ μου και λόγω εγκυμοσύνης είχα μια κάποια σιγουριά ότι δεν θα έχανα την δουλειά μου.
Τις τελευταίες μέρες όπου σταθώ και όποιυ βρεθώ ακούω για spread, αισχροκέρδεια και για αυτούς τους κακούς κερδοσκόπους που θέλουν να χτυπήσουν την Ελλάδα.
Βρε μπας και μας δουλεύουν σκέφτομαι, πριν αρχίσω να ψάχνω τους κάδους της ανακύκλωσης να βρω όλα αυτά τα ένθετα που τόσο αφελώς είχα πετάξει.
Ξαφνικά η Ελλάδα βουλιάζει...ε όχι και τόσο ξαφνικά. από καιρό το σουπερ μάρκετ είχε γίνει extreme sport και αν έκανες λόγο για υπερωρίες και αύξηση σε κοιοτούσαν σαν τον ΕΤ τον εξωγήινο.Τώρα βέβαια οι εργοδότες βρήκαν μια καλή δικαιολογία καθώς την μείωση των κερδών τους δεν την σκέφτονται καν. Σε κοιτούν με βλέμμα κουταβιού και σου ξεφουρνίζουν το παραμύθι " Θα σας κρατούσαμε αλλά να ...ξέρετε...η κρίση".

Κρίση θα πάθω κι έγώ και θα αρπάξω καμιά μέρα τις χρησιμοποιημένες πάνες του μικρού και και όποιον πάρει ο χάρος.
Κινδυνέω όμως να μου ζητήσουν πόθεν έσχες για τις πάνες και τέλη για το καρότσι- ευτυχώς είναι μοντέλο 09 και δεν ρυπαίνει!!!

2 σχόλια:

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Αναγνώστες